Professionel rådgivning

Vi værner om vores kunder, og deler med glæde ud af vores erfaring og ekspertise om vores maskiner og hvordan man bruger dem!

Skræddersyede løsninger

Vi skræddersyr løsninger til større og længerevarende opgaver både til private og erhverv indenfor udlejningsmaskiner, havemaskiner og arbejdstøj!

Kunden i fokus

Vi har altid kunden i fokus og bestræber os på at ingen kontakter os forgæves! Vores motto er nemlig: hvad vi ikke har, skaffer vi!

Vi forhandler

 
HH Workwear
Husqvarna
Hustler
Snickers
Stihl
Variant
 

nyheder

Flishugger på larvefødder udlejning

Flishugger på larvefødder

NYHED – Terrængående Flishugger – Vi har nu udvidet maskinparken med en spritny TP175V Flishugger på larvebånd, så vi nu også kan tilbyde udlejning af en flishugger, som kan bruges

Læs mere
Solcellelader til robotplæneklipper

Solcellelader til robotplæneklipper

Lad robotplæneklipperen med solceller – Nyhed! Vi har netop monteret denne Husqvarna robotplæneklipper med tilhørende solcellelader, hvor der ikke var mulighed for 230V strøm. Dette er særligt velegnet til: – Golfbaner– Bolig-

Læs mere

Aktuelle tilbud

 • -13% Husqvarna 525LK Trimmer
  Vurderet 0 ud af 5
  Husqvarna Trimmere og kratryddere

  Husqvarna 525LK Trimmer

  3.295,00 DKK inkl. moms Tilføj til kurv
 • -12% Husqvarna RC 318T Rider
  Vurderet 0 ud af 5
  Husqvarna Riders

  Husqvarna RC 318T Rider Ekskl. Klippebord

  50.299,00 DKK inkl. moms Tilføj til kurv
 • -12% Husqvarna LB 146i Batteri plæneklipper
  Vurderet 0 ud af 5
  Batterimaskiner

  Husqvarna LB 146I Batteri Plæneklipper

  2.649,00 DKK3.449,00 DKK inkl. moms Vælg muligheder
 • -12% Husqvarna kasket m. læderdetaljer
  Vurderet 0 ud af 5
  Diverse

  Husqvarna Kasket m. læderdetaljer

  141,00 DKK inkl. moms Tilføj til kurv

Populære produkter

 • Leje af gummiplade til pladevibrator
  Vurderet 0 ud af 5
  Pladevibratorer

  Gummiplade til 100 kg pladevibrator

  Fra: 135,00 DKK inkl. moms pr. dag Læs mere
 • TOP CARGO TRAILER - VARIANT 3521 C4
  Vurderet 0 ud af 5
  Cargotrailere

  Top cargo – Variant 3521 C4

  Læs mere
 • Vurderet 0 ud af 5
  Trimmer og buskrydder tilbehør

  Husqvarna BioX Trimmerline

  49,00 DKK59,00 DKK inkl. moms Vælg muligheder
 • CARGO TRAILER - VARIANT 1305 C-3
  Vurderet 0 ud af 5
  Cargotrailere

  Cargo trailer – Variant 1305 C3

  Læs mere
Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Om os

aagaard maskiner & udlejning

Din leverandør af maskiner til ethvert formål

Her hos Aagaard Maskiner & Udlejning er vi specialister indenfor maskinudlejning, have- & parkmaskiner, depotrum, arbejdstøj samt trailere. Vi tilbyder et bredt udvalg af maskiner og produkter både til private og erhverv! Vi udlejer maskiner og materiel til alt lige fra store anlægs- og byggeprojekter, samt mindre have-, hobby-, og renoveringsprojekter. Så står du med et projekt, men mangler maskinerne, så er vi klar. Vores maskiner kan lejes på dagsbasis, hvilket betyder, at du kun betaler for den eller de dage, du bruger maskineriet. Har du brug for maskiner til større og længerevarende projekter, så kan vi tilbyde løsninger skræddersyet til netop dit projekt.  

Vi gør en dyd ud af altid, at levere gode og ordentlige maskiner, om det så er udlejning eller salg af nye maskiner. Vi gennemgår og tjekker vores udlejnings maskiner inden udlejning, så de er helt i orden og klar til at arbejde! Køber du en have- eller parkmaskine her hos os, behøver du sjældent bekymre dig om bøvlet med at samle og få gang i den. Langt de fleste maskiner er nemlig samlet og prøvekørt inden de forlader butikken. Skulle din maskine have brug for et eftersyn? Så klarer vi både service og reparation af alle gængse mærker indenfor have- og parkmaskiner. Du finder vores store udvalg af produkter her på siden, hvor vi ligeledes tilbyder online booking af vores udlejningsmaskiner.

Maskinudlejning

Aagaard Maskiner & Udlejning ligger i Brande. Vi udlejer et bredt udvalg af maskiner til bygge- og anlægsbranchen samt til anlægsgartnere og private. Her kan du leje alt lige fra gravemaskiner, og minilæssere, til lifte, teleskoplæssere og meget mere til gode fornuftige dagspriser! Vi gør en dyd ud af, at vores kunder altid får gode og ordentlige kvalitets maskiner, når de lejer maskiner og materiel her hos os. Det betyder, at vi altid kontrollerer og klargører vores maskiner og materiel inden hver udlejning. Vi tilbyder også levering af vores maskiner, der hvor de skal bruges. Vores motto er, at hvad vi ikke har skaffer vi, så ingen kunde kommer forgæves til os!

Have- og parkmaskiner

Trænger maskinparken til en opgradering eller blot et service? Vi forhandler og servicerer have- og parkmaskiner af højeste kvalitet fra mærker som Husqvarna, Stihl og Hustler. Her kan vi tilbyde et stort udvalg af kvalitets maskiner til både private og professionelle som gør vedligeholdelsen af haven samt større skov- og parkområder meget lettere! Det betyder, at vi har alt lige fra robotplæneklippere, walk-behinds og ridere, til motorsave, buskryddere og meget mere! Det store sortiment henvender sig både til lejlighedsvis og professionel brug. Vi tilbyder altså både løsninger indenfor have- og parkmaskiner til den private have ejer, samt den store anlægsgartner virksomhed. 

Depotrum

Mangler du plads til opmagasinering, eller står du overfor at skulle flytte? Vi tilbyder et bredt udvalg af depotrum, som kan lejes til ganske fornuftige priser. Her kan du nemlig let og enkelt leje depotrum på mellem 12 og 16 m3, og så får du endda 1 dags gratis lån af vores cargotrailer med pr. måned du lejer depotrum hos os! Lejer du vores depotrum i 6 måneder i træk, og få den 6. måned med gratis! Har du brug for mere plads i en kortere eller længere periode, så står vi klar til at hjælpe!

Arbejdstøj

Det korrekte sikkerhedsudstyr er ligeså vigtigt, som det rette maskineri! Både i forhold til din sikkerhed, men også så du er i stand til at udføre arbejdet komfortabelt. Derfor tilbyder vi kvalitets arbejdstøj, sikkerhedssko, samt diverse sikkerhedsudstyr fra Helly Hansen Workswear, Snickers, Stihl og Husqvarna. Vores sortiment af arbejdstøj og sikkerhedsudstyr er stort, og indeholder tøj til mange forskellige arbejdsopgaver. Her kan du både få arbejdsbukser, trøjer, jakker, sikkerhedssko, sikkerhedshjelme og meget mere! Fælles for alt vores arbejdstøj er, at kvaliteten er i top! 

Trailere

Aagaard Maskiner og Udlejning har meget mere end blot maskiner. Vi forhandler ligeledes danske kvalitets trailere fra Variant både til privat og erhvervsmæssig brug. Vores sortiment strækker sig lige fra auto- og bådtrailere til hobby- og havetrailere, bagtippere og meget mere! For hvad er mere irriterende, end at stå med gods der skal transporteres, uden de rette midler? Netop det problem er der råd for, og det kan vi hjælpe dig med at løse! 

Scroll til toppen
Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.