Er du vores nye kollega?

Stillingsopslag

Vi har forrygende travlt og søger derfor en ny kollega til en varierende og alsidig stilling, hvilket både kan indebære stillingen som chauffør eller robotmontør


Chauffør
Har du Kørekort kategori: B-C og E til lastbil samt BE og B+ til trailer og bredt kendskab til maskiner, så kunne dette måske være noget for dig!

Opgaverne omfatter primært transport, rengøring og evt. vedligehold af vores udlejningsmaskiner, og ligger derfor hovedsageligt på vores adresse i Brande samt med kørsel primært i Midt- og Sydjylland.

I første omgang drejer det sig om en tidsbegrænset deltidsstilling på 3 måneder henover vores højsæson, dog med mulighed for fastansættelse. Stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt.


Robotmontør
Har du erfaring med opsætning, reparation og service af robotplæneklippere? Så kig med her!

Som robotmontør vil du primært skulle beskæftige dig med installation, service og reparation af robotplæneklippere, hvilket dermed både vil foregå ude hos vores kunder primært i Midt- og Sydjylland, samt på vores værksted i Brande. Derudover vil der også forekomme arbejde indenfor vores maskinudlejning.

I første omgang drejer det sig om en tidsbegrænset deltidsstilling på 3 måneder henover vores højsæson, dog med mulighed for fastansættelse. Stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt.


Om os
Hos Aagaard Maskiner & Udlejning tilbyder vi et bredt udvalg af udlejningsmaskiner samt salg af have- og parkmaskiner, arbejdstøj og trailere – Alt sammen til både private og professionelle. Her er kunden i centrum, og vi gør derfor en dyd ud af, at leverer maskiner og produkter af højeste kvalitet samt en kundeservice som er helt i top.


Lyder det spændende?
Søg stillingen ved at sende din ansøgning og CV til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk og skriv ”Stillingsopslag” i emnefeltet. Vi indkalder løbende til samtaler.

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Scroll til toppen
Tak! vi har modtaget din booking

Du hører fra os hurtigst muligt.

Skulle du imellemtiden have nogle sprøgsmål er du velkommen til at tage fat i os på:
Tlf. nr.: +45 22 26 55 77
Email: kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Vælg venligst erhverv eller privat

Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.