Service-sms

få en service påmindelse

Bliv tilmeldt vores service-sms, så orienterer vi dig, når det er ved at være tid til service af din have eller parkmaskine! Alt vi skal bruge er maskinens alder, samt dato for sidste service, hvis den har fået det. HUSK at flere af dine maskiner kan få FORLÆNGET fabriks garantien, hvis den bliver serviceret indenfor det første år eller 2!*  Vi servicerer alle gængse mærker indenfor have- og parkmaskiner, og tilbyder en række forskellige servicepakker til have- og parkmaskiner, alt efter hvilken maskine det drejer sig om. Se hvilke pakker vi tilbyder her

Får du din maskine serviceret henover vinteren, så kan vi også tilbyde vinteropbevaring af din maskine. Det betyder, at vi udover at servicere maskinen for dig, også passer og plejer den hele vinteren, så den er klar til foråret kommer igen. Ønskes dette, kan du skrive det i det sidste felt herunder, så får du en påmindelse, når det er ved at være tid til at få maskinen sat i vinterhi. Du kan læse mere om vinteropbevaring af robotplæneklippere her.

*Afhænger af fabrikantens vilkår for den pågældende maskine, og hvorvidt disse vilkår er overholdt mht. korrekt service, brug af reservedele osv. 

Tilmeld dig her

Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Scroll til toppen
Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.