Batterimaskiner

Filtrer efter pris
Mærke
Varekategorier

Stort udvalg af batterimaskiner af højeste kvalitet
Batterimaskiner fra Husqvarna eller Stihl, er perfekte, kraftfulde og ikke mindst miljøvenlige løsninger til vedligeholdelsen af din have. Er du træt af, at skulle bruge lange forlængerledninger på tværs af hele haven, når du skal klippe hækken eller trimme dine buske? Så er en batterimaskine den oplagte løsning, som gør arbejdet meget nemmere for dig! Slip for at genere både dig selv, familien og ikke mindst naboen med en støjsvag batterimaskine. Både Husqvarna og Stihl har udviklet batterier, som sikrer dig lang levetid! Og så er de ikke mindst nemme og hurtige at udskifte og oplade. Disse batterimaskiner leverer nemlig et støjniveau, som er helt op til 13 db(A) lavere en benzindrevne maskiner.

Batterimaskinerne er altså din effektive partner til nem og bekvemmelig vedligeholdelse af haven! Vi tilbyder et stort udvalg af batterimaskiner fra både Stihl og Husqvarna, som kan hjælpe dig med mange forskellige opgaver. Skal du have klippet hækken? Så har vi et bredt udvalg af støjsvage batteridrevne hækklippere, som giver dig muligheden for at klippe hækken, på hvilket som helst tidspunkt af dagen. Vi har også løsningen til dig, som har behov for en let og støjsvag batteridrevet motorsav. En batteridrevet motorsav er perfekt til at fælde eller beskære mindre træer! Og ikke nok med det, så kan du også komme bladende til liv, med en batteridrevet løvblæser eller løvsuger!

Faktisk kan du få en lang række forskellige løsninger heriblandt også batterdrive trimmere, kombimaskiner, fejemaskiner og meget mere! Kan du ikke lige finde præcis det produkt, du søger her på siden, så kontakt os endelig, så skaffer vi det hjem for dig!

Viser 1–12 af 86 resultater

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Scroll til toppen

Vælg venligst erhverv eller privat

Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.