2 års reklamationsret
Fragt fra kun 59,-
14 dages returret
Hurtig levering

Rengøringsmaskiner

Filtrer efter pris
Mærke
Varekategorier

Rengøringsmaskiner til mange formål
Vores udvalg af rengøringsmaskiner er stort og indeholder kvalitets produkter fra både Stihl og Husqvarna. Her kan du få rengøringsmaskiner til både indendørs og udendørs brug, som alle leverer en høj effektivitet. Sortimentet af rengøringsmaskiner indeholder alt lige fra højtryksrensere og fejemaskiner til rygsprøjter og støvsugere og meget mere.

Det betyder, at du her hos os kan få rengøringsudstyr af højeste kvalitet til mange forskellige arbejdsopgaver. Skal du f.eks. bruge en støvsuger, som både klarer tørt og vådt? Eller måske en rygsprøjte, som gør alge- og ukrudtbekæmpelsen til en leg? Så har vi udstyret. Hvis du står med større områder, der skal fejes, så har vi også effektive fejemaskiner. Skal du derimod bruge en effektiv højtryksrenser, så kan vi også klare dette. Vi har nemlig en række forskellige højtryksrensere fra både Husqvarna og Stihl i flere forskellige størrelser.

Se vores store udvalg af rengøringsmaskiner her på siden, eller kig forbi vores butik. Er du i tvivl om hvilke af vores produkter, der kan opfylde dine behov, så er du mere end velkommen til at kontakte os helt uforpligtende. Vi er eksperter i disse produkter og vil med glæde hjælpe dig til at finde den bedst mulige rengøringsmaskine til netop dine behov.

Viser 1–12 af 30 resultater

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Scroll til toppen
Tak! vi har modtaget din booking

Du hører fra os hurtigst muligt.

Skulle du imellemtiden have nogle sprøgsmål er du velkommen til at tage fat i os på:
Tlf. nr.: +45 22 26 55 77
Email: kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Vælg venligst erhverv eller privat

Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.