2 års reklamationsret
Fragt fra kun 59,-
14 dages returret
Hurtig levering

Ridere

Filtrer efter pris
Mærke
Varekategorier

Bredt udvalg af ridere til private og professionelle
Opnå den optimale kontrol og komfort med en rider fra Husqvarna. Vi har et stort udvalg af ridere, som passer til alt lige fra lidt større hus- og landejendomme, til store opgaver indenfor blandt andet sportsklubber, hoteller, entreprenør og boligselskaber. En rider fra Husqvarna er den perfekte løsning til opgaver, som kræver et godt overblik og skarpe vendinger. Det frontmonterede klippebord er perfekt til trange forhold, og kan komme ind de fleste steder. Samtidig skabet det et godt overblik, som gør det nemt at få ordnet kanter og hjørner.

Husqvarna frontridere er lavet med et centerstyringssystem, hvilket vil sige, at de i princippet kan vende på en tallerken. De opnår derigennem en meget snæver venderadius, hvilket gør dem endnu mere manøvredygtige.
De er desuden nemme og overskuellige at køre, samtidig med at de har en enorm høj effektivitet og ydeevne. Hvilket gør dem til den perfekte løsning både til professionelle såvel som private brugere. Skal du bruge en alsidig frontklipper, som yder en fleksibel plæneklipning, så er du endt det rette sted! Du kan nemlig få en masse forskellige tilbehør til din rider, som kan hjælpe dig med andre opgaver end lige græsklipning. Du kan få alt lige fra en opsamler til blade, vertilkalskærer, mosrive og anhænger til en sneslynge eller kost.

Så ja, en frontrider er virkelig en alsidig maskine, som kan hjælpe dig med rigtig mange forskellige opgaver, både sommer og vinter. Det er en effektiv, professionel og ikke mindst komfortabel løsning til din eller din virksomheds græsklipning.

Viser 1–12 af 21 resultater

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Scroll til toppen
Tak! vi har modtaget din booking

Du hører fra os hurtigst muligt.

Skulle du imellemtiden have nogle sprøgsmål er du velkommen til at tage fat i os på:
Tlf. nr.: +45 22 26 55 77
Email: kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Vælg venligst erhverv eller privat

Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.