Robotplæneklippere

Filtrer efter pris
Mærke
Varekategorier

Lad en robotplæneklipper gøre arbejdet for dig
Find din kommende robotplæneklipper her hos os! Vi tilbyder robotplæneklippere fra de populære Automower samt IMOW serier fra henholdsvis Husqvarna og Stihl. Drømmer du også om en robotplæneklipper som klarer plænen for dig? Så har vi løsningen! Få dig en ny bedste ven, som selv klipper plænen for dig. Så behøver du ikke længere røre en finger. Vi har er stort udvalg af kvalitets robotplæneklippere, til både store og små plæner. Vores robotter er både intelligente, effektive og nabovenlige med deres meget lave støjniveau. Du vil næsten ikke bemærke den, når den kører forbi. De kan både klare din plæne i tørvejr, regnvejr om det så er dag eller nat.

Er din have stejl, så har vi robotplæneklippere som kan klare skråninger på op til 70%! Robotklipperne er endda også i stand til at navigere gennem smalle passager og udfordrende terræn. Du skal hverken bekymre om at samle afklippet græs op eller sæt robotplæneklipperen til ladning. Den klipper nemlig græsset meget fint, så du  ikke vil ligge mærke til det afklippede græs. Når den har behov for en ladning, kører den selv tilbage til ladestationen, og kører først igen når den er fuldt opladet. Smartere bliver det ikke!
Sådan vælger du den rigtige robotplæneklipper
Robotplæneklipperen skal passe til dine og din haves behov, for at sikre det optimale resultat og en robotklipper du bliver glad for. Vores udvalg af robotplæneklippere er stort, så her kan du helt sikkert finde den perfekte løsning til netop dine behov. Når du skal vælge, hvilken model du skal have, skal robotplæneklipperen først og fremmest passe til størrelsen på din have, så den har egenskaberne til at kunne klare hele din plæne. Derudover bør du tage et kig på terrænet i din have, da dette også vil påvirke valget af robot. Er der stejle områder, eller måske blødt terræn? Det kan også være, at din have har en del udfordringer i form af smalle passager, eller små trænge områder. Tag et kig på hvad vores modeller kan, og find din nye bedste ven, der giver dig mere tid i hverdagen!
Installation af robotplæneklippere
Skal du bruge hjælp til installationen? Så kan vi også være behjælpelige med dette. Køber du en robotplæneklipper hos os, kan vi nemlig tilbyde professionel installation af alle vores modeller til en skarp pris!

Får du installeret din robotplæneklipper af vores robotmontør, så får du nemlig en professionel installation, hvor afgrænsningskablet bliver lagt et lille stykke under jorden, så den ikke bliver synlig i din plæne. Samtidig sørger han for at sætte det hele op, så det fungerer som det skal, og han kører naturligvis ikke før det virker.

Vores dygtige roboteksperter kommer med glæde forbi og installerer både robot og ledning, så alt er klar til at køre. Faktisk er vi klar til at hjælpe dig gennem hele din robots levetid! Vi tilbyder nemlig både servicer, pleje og vinteropbevaring af din robotplæneklipper alt efter behov. Den rette pleje af robotklipperen er værdifuld for dens levetid.

Læs mere om de mange fordele ved at lade os installere din robot her.

Viser 1–12 af 16 resultater

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Scroll til toppen

Vælg venligst erhverv eller privat

Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.