Robotplæneklippere

Filtrer efter pris
Varekategorier
Mærker

Find din kommende robotplæneklipper her hos os! Vi tilbyder robotplæneklippere fra de populære Automower samt IMOW serier fra henholdsvis Husqvarna og Stihl. Drømmer du også om en robotplæneklipper som klarer plænen for dig? Så har vi løsningen!

Få dig en ny bedste ven, som selv klipper plænen for dig. Så behøver du ikke længere røre en finger. Vi har er stort udvalg af kvalitets robotplæneklippere, til både store og små plæner. Vores robotter er både intelligente, effektive og nabovenlige med deres meget lave støjniveau. Du vil næsten ikke bemærke den, når den kører forbi. De kan både klare din plæne i tørvejr, regnvejr om det så er dag eller nat.

Er din have stejl, så har vi robotter som kan klare stigninger på op til 70%! Robotklipperne er endda også i stand til at navigere gennem smalle passager og udfordrende terræn. Du skal hverken bekymre om at samle afklippet græs op eller sæt robotplæneklipperen til ladning. Den klipper nemlig græsset meget fint, så du  ikke vil ligge mærke til det afklippede græs. Når den har behov for en ladning, kører den selv tilbage til ladestationen, og kører først igen når den er fuldt opladet.

Skal du bruge hjælp til installationen? Så kan vi også være behjælpelige med dette.
Vores dygtige roboteksperter kommer gerne forbi og installere både robot og ledning så alt er klar til at køre. Faktisk er vi klar til at hjælpe dig gennem hele din robots levetid! Vi både servicere, plejer og vinteropbevarer din robotplæneklipper alt efter behov. Den rette pleje af robotklipperen er nemlig værdifuld for dens levetid.

Viser 1–15 af 17 resultater

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Scroll til toppen
Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.