Zero-turns

Filtrer efter pris
Mærke
Varekategorier

Stort udvalg af effektive og kraftfulde zero-turns
Vi tilbyder et stort udvalg af effektive og kraftfulde zero-turns fra kvalitetsmærkerne Hustler og Husqvarna. Det betyder, at du her hos Aagaard Maskiner & Udlejning kan få zeroturns fra nogle af de førende mærker indenfor området. Køb en zero-turn hos os og få professionelle resultater, selv ved omfattende arbejdsopgaver! Fordelen af at kunne dreje om sin egen akse, samt et bredt skær og skærehastighed, gør at vores zero-turns leverer gang på gang. De gør klipningen af selv de største græsarealer til en leg. Fælles for alle vores zero-turns er, at komforten er helt i top. De er brugervenlige og nemme at styre, og derfor opfylder vores zero-turns de fleste behov.
Zero-turns til ethvert behov
Vi har zeroturns i mange forskellige størrelser, så der er noget til ethvert behov. Det betyder, at vi både har maskinen til private haveentusiaster samt professionelle. Desuden fås flere af vores modeller med flere former for sikkerhed i form af sikkerhedssele og styrtbøjle. Alle vores zeroturns er designet med ergonomien i fokus, hvilket har resulteret i ekstra lave vibrationer, for at styre komforten.

Få professionel råd og vejledning her hos os, så du sikre dig, at du får den bedste maskine til netop dine behov. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Viser 1–12 af 20 resultater

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Scroll til toppen
Tak! vi har modtaget din booking

Du hører fra os hurtigst muligt.

Skulle du imellemtiden have nogle sprøgsmål er du velkommen til at tage fat i os på:
Tlf. nr.: +45 22 26 55 77
Email: kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Vælg venligst erhverv eller privat

Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.