2 års reklamationsret
Fragt fra kun 59,-
14 dages returret
Hurtig levering

Husqvarna Beton- og skæremaskiner

Filtrer efter pris
Mærke
Varekategorier

Vi tilbyder et stært sortiment af  Husqvarna beton- og skæremaskiner, som leverer en kvalitet ud over det sædvanlige. Husqvarna er eksperter med mange års erfaring indenfor udvikling af kapsave, hvilket ses tydeligt på kvaliteten af deres produkter. De udvikler konstant på deres beton- og skæremaskiner, hvilket gør dem særligt attraktive på markedet. Husqvarna K 770 kan faktisk føres helt tilbage til nogle af de første benzindrevne kapsave, hvilket har gjort det til en særlig maskine i branchen. Denne beton- og skæremaskine fra Husqvarna leverer en gennemtestet, driftsikker teknologi, og innovative løsninger der gør K770 til et af de mest populære valg indenfor beton og skærearbejde.

I Husqvarna serien af kapsave fås også den lette og effektive batteridrevne K535i. Med en Husqvarna K 535i får du en let kapsav med lave vibrationer og god ergonomi. Skal du have klaret hurtige og mindre afskæringer, så er denne maskine en utrolig god løsning. Den er særlig velegnet til fliser af beton, granit, tag- og gulvfliser, og så kan den endda tilpasses til våd- og tørskæring. Endnu en fordel med en batteridrevet maskine er, at den bruger samme batteri som resten af Husqvarna batteri-serie. Så har du batterier i forvejen eller overvejer du andre batterimaskiner fra Husqvarna, så er det den perfekte løsning. Se resten af Husqvarnas batteri sortiment her.

Køb din næste Husqvarna beton- og skæremaskine her hos os, og få en maskine, som klarer dine opgaver effektivt. Vores ansatte er eksperter i disse maskiner, og står altid klar til at vejlede dig, så du får den perfekte kapsav til netop dine behov. Se hvilke beton- og skæremaskiner vi også tilbyder her.

Hos Aagaard Maskiner & Udlejning går vi højt op i at levere den bedste service for vores kunder. Bestiller du en beton- eller skæremaskine her, vil den altid være klargjort og gennemgået på vores professionelle værksted, for at sikre at maskinen er helt igennem i orden. Har du spørgsmål til vores beton- og skæremaskiner, og eventuelt brug for rådgivning om hvorvidt de passer til dine behov, så står vi naturligvis altid klar med professionel rådgivning.

Viser alle 3 resultater

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Scroll til toppen
Tak! vi har modtaget din booking

Du hører fra os hurtigst muligt.

Skulle du imellemtiden have nogle sprøgsmål er du velkommen til at tage fat i os på:
Tlf. nr.: +45 22 26 55 77
Email: kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Vælg venligst erhverv eller privat

Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.