2 års reklamationsret
Fragt fra kun 59,-
14 dages returret
Hurtig levering

Husqvarna Hækkeklippere

Filtrer efter pris
Mærke
Varekategorier

Præcision, god ergonomi og robust design er bare nogle af de fordele du får med Husqvarna hækkeklippere. Vi tilbyder et stort udvalg af kvalitet hækkeklippere fra Husqvarna, som leverer en præcision, der kan hjælpe dig til at få det perfekte udseende på din hæk. Sværdet giver en lang rækkevidde, samtidig med at de justerbare sværd sikrer en fleksibilitet, der gør hækklipningen til en leg.

Vores udvalg af Husqvarna hækkeklipper har både noget til privat og professionelt brug, samt store og små opgaver. Husqvarna har både hækklippere på batteri og benzin, så du frit kan vælge alt efter dine ønsker. Foretrækker du en hækkeklipper på batteri, så skal du ikke bekymre dig om ydeevnen! Vores udvalg af Husqvarna batterihækkelippere er nemlig lige så effektive som dem på benzin. Vil du slippe for støjen og skåne miljøet? Så er en batteridrevet hækklipper fra Husqvarna løsningen til dig. Husqvarnas batteri hækkeklippere bruger naturligvis samme batteri som resten af Husqvarnas batteri serie. Så overvejer du andre batterimaskiner fra Husqvarna, så kan du se udvalget her.

En Husqvarna hækkeklipper er en alsidig og komfortabel maskine, med et justerbar håndtag, som gør det nemmere for dig at klippe hækken på steder, som er svære at nå. Netop det ergonomiske er prioriteret høj på disse hækklippere, hvilket resultere i en maskine, som er optimeret til at passe på din krop. Flere af Husqvarnas hækkeklippere har sågar også vendbart håndtag, hvilket sikker en lettere og mere ergonomisk håndtering af hækken, når der skiftes med vertikal og horisontal klipning af hækken. Se endnu flere muligheder indenfor hækkeklippere her.

Hos Aagaard Maskiner & Udlejning går vi højt op i at levere den bedste service for vores kunder. Bestiller du en hækkeklipper her, vil den altid være klargjort og gennemgået på vores professionelle værksted, for at sikre at hækkeklipperen er helt igennem i orden. Har du spørgsmål til vores hækkeklippere, og eventuelt brug for rådgivning om hvorvidt de passer til dine behov, så står vi naturligvis altid klar med professionel rådgivning, så du får den rette hækkeklipper. På den måde er vi med til at sikre, at hækkeklipperen passer til mængden af hæk samt de eventuelle udfordringer der skulle være.

Viser 1–12 af 13 resultater

Hvorfor skal du vælge en Husqvarna hækkeklipper?

Alsidighed, ergonimisk og en flot hæk – det er hvad du får når du køber en hækkeklipper fra Husqvarna. Husqvarna er ikke kun en anerkendt producent, men garanterer også topkvalitet. Deres maskiner er udstyret med kraftfulde motorer, der sikrer en effektivitet, man hurtigt kommer til at værdsætte. Mange af Husqvarnas modeller er skabt med fokus på brugerkomfort, hvilket inkluderer letstartede mekanismer, vibrationsreduktion og ergonomisk designede håndtag. Uanset om du søger en kompakt hækkeklipper til privat brug eller en større, kraftig model til professionelle opgaver, vil Husqvarna have en løsning, der imødekommer dine behov

Forskellige modeller af Husqvarna hækkeklippere

Det er essentielt at vælge den hækkeklipper, som matcher den specifikke opgave, man står overfor. Med Husqvarnas brede sortiment er du sikker på at finde den perfekte hækkeklipper til netop dit behov

Fritidsbrug

Når det kommer til brug i private sammenhænge, er brugervenligheden vigtig, så man nemt og bekvemt kan gøre brug af sin hækkeklipper, uden det store besvær. Husqvarna har derfor udviklet Smart Start.

Hvad er Husqvarna Smart start?

Smart Start er Husqvarnas betegnelse for teknologien, der udligner den stigende kraft, når stemplet når sin højeste position. Dette gør det lettere at trække i startsnoren, hvilket på sigt sparer både tid og penge for dig og din forretning.

Smart start findes bl.a. i denne model.

Avanceret brug

Når du har med mere avanceret opgaver, såsom større arealer, høje hække, lave eller bund hække hvor rækkevidden på hækkeklipperen er afgørende, anbefaler vi en stanghækkeklipper fra Husqvarna. Med en stanghækkeklipper er du i stand til at klippe mere præcist, uden at skulle stå på en stige eller i en træls ergonomisk position.

Erhvervsmæssig brug

I denne kategori finder du bl.a. modellen 525HE4, som har en rækkevidde på op til 4 meter, en klinge på 60 cm og en høj knivhastighed.

Batteridrevet eller benzindrevet?

Valget mellem en batteridrevet og en benzindrevet hækkeklipper afhænger af dine behov og præferencer. Hvis du har en mindre have og foretrækker en letvægts, miljøvenlig løsning, kan en batteridrevet hækkeklipper være det bedste valg for dig. Hvis du derimod har en stor have eller hvis du har brug for en kraftfuld hækkeklipper til erhvervsmæssig brug, kan en benzindrevet model være et godt valg.

Tilbehør og udvidelser

Det er altid godt at vedligeholde sin hækkeklipper, så man opnår de bedste resultater hver gang man klipper. Det er derfor vigtigt at forholde sig til hvilke tilbehør der kan være fordelagtige af bruge til sin hækkeklipper. Nogle af de produkter, som vi hos Aagaard Maskiner & Udlejning anbefaler til hækkeklippere

Rensningsmidler: Til at fjerne snavs og harpiks fra klingerne.

Spray til klingerne: Forhindrer rust og hjælper med at holde klingerne smidige.

Forlængerstænger: Til at klippe højere hække uden at bruge en stige.

Ekstra batterier: Så du kan skifte dem ud og fortsætte arbejdet uden afbrydelse.

Beskyttelsesudstyr: Beskyttelsesbriller, Høreværn og Handsker

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Scroll til toppen
Tak! vi har modtaget din booking

Du hører fra os hurtigst muligt.

Skulle du imellemtiden have nogle sprøgsmål er du velkommen til at tage fat i os på:
Tlf. nr.: +45 22 26 55 77
Email: kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Vælg venligst erhverv eller privat

Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.