Husqvarna Hækkeklippere

Filtrer efter pris
Mærke
Varekategorier

Præcision, god ergonomi og robust design er bare nogle af de fordele du får med Husqvarna hækkeklippere. Vi tilbyder et stort udvalg af kvalitet hækkeklippere fra Husqvarna, som leverer en præcision, der kan hjælpe dig til at få det perfekte udseende på din hæk. Sværdet giver en lang rækkevidde, samtidig med at de justerbare sværd sikrer en fleksibilitet, der gør hækklipningen til en leg.

Vores udvalg af Husqvarna hækkeklipper har både noget til privat og professionelt brug, samt store og små opgaver. Husqvarna har både hækklippere på batteri og benzin, så du frit kan vælge alt efter dine ønsker. Foretrækker du en hækkeklipper på batteri, så skal du ikke bekymre dig om ydeevnen! Vores udvalg af Husqvarna batterihækkelippere er nemlig lige så effektive som dem på benzin. Vil du slippe for støjen og skåne miljøet? Så er en batteridrevet hækklipper fra Husqvarna løsningen til dig. Husqvarnas batteri hækkeklippere bruger naturligvis samme batteri som resten af Husqvarnas batteri serie. Så overvejer du andre batterimaskiner fra Husqvarna, så kan du se udvalget her.

En Husqvarna hækkeklipper er en alsidig og komfortabel maskine, med et justerbar håndtag, som gør det nemmere for dig at klippe hækken på steder, som er svære at nå. Netop det ergonomiske er prioriteret høj på disse hækklippere, hvilket resultere i en maskine, som er optimeret til at passe på din krop. Flere af Husqvarnas hækkeklippere har sågar også vendbart håndtag, hvilket sikker en lettere og mere ergonomisk håndtering af hækken, når der skiftes med vertikal og horisontal klipning af hækken. Se endnu flere muligheder indenfor hækkeklippere her.

Hos Aagaard Maskiner & Udlejning går vi højt op i at levere den bedste service for vores kunder. Bestiller du en hækkeklipper her, vil den altid være klargjort og gennemgået på vores professionelle værksted, for at sikre at hækkeklipperen er helt igennem i orden. Har du spørgsmål til vores hækkeklippere, og eventuelt brug for rådgivning om hvorvidt de passer til dine behov, så står vi naturligvis altid klar med professionel rådgivning, så du får den rette hækkeklipper. På den måde er vi med til at sikre, at hækkeklipperen passer til mængden af hæk samt de eventuelle udfordringer der skulle være.

Viser 1–12 af 16 resultater

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Scroll til toppen

Vælg venligst erhverv eller privat

Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.