Husqvarna Havefræsere

Filtrer efter pris
Mærke
Varekategorier

Trænger jorden til at blive endevendt? Så slip for unødige anstrengelser med en af vores effektive havefræsere fra Husqvarna. Med en motoriseret havefræser fra Husqvarna kan du nemlig vende jorden effektivt uden de store anstrengelser. Med en Husqvarna havefræser får du en kombination af kraft, alsidighed og gode ergonomiske funktioner. Dette sikre dig et godt resultat, uden at du behøver få ondt i ryggen. Skal hele haven fræses, eller drejer det sig blot om et bed eller to? Så har vi faktisk løsningen til begge arbejdsopgaver. Vi har nemlig både fræsere med både frontmonterede og bagmonterede knive, hvilket sikre at vi har noget til store såvel som små opgaver. Det betyder således, at vores Husqvarna havefræsere i høj grad henvender sig til både private og professionelle brugere. Havefræserne er særligt udviklet til at kunne klare alt slags vejr. Så med en af vores havefræsere behøver du ikke bekymre dig om hverken regn eller sne.

Husqvarna havefræsere er designet til at klare hårde opgaver, hvilket afspejles i den meget høje kvalitet. Både motor og gearkasse er lavet til hårdt intensivt arbejde. Fræserne er desuden lavet med en række forskellige skærme til at øge din sikkerhed. På den måde afskærmes knivene, så du ikke skal bekymre dig om dem. Se endnu flere muligheder her.

Hos Aagaard Maskiner & Udlejning går vi højt op i at levere den bedste service for vores kunder. Bestiller du derfor en havefræser hos os, vil den altid være klargjort og gennemgået på vores professionelle værksted, for at sikre at fræseren er helt igennem i orden. Har du spørgsmål til vores havefræsere, og eventuelt rådgivning om hvorvidt de passer til dine behov, så står vi naturligvis altid klar med professionel rådgivning, så du får den rette havefræser til de opgaver du skal bruge den til.

Viser alle 5 resultater

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Scroll til toppen

Vælg venligst erhverv eller privat

Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.