Husqvarna Havetraktorer

Filtrer efter pris
Filtrer efter mærke
Varekategorier

Stort udvalg af udstyr og flere forskellige klippemetoder er bare nogle af de fordele, du får, hvis du køber en af vores Husqvarna havetraktor. Vi tilbyder et sortiment af Husqvarna havetraktorer, som indeholder en række forskellige modeller til forskellige behov. Fælles for alle vores modeller er, at de leverer en enestående ydeevne og er lette at tilpasse. Det betyder, at du får en både fleksibel og effektiv havetraktor.

Med en Husqvarna havetraktor får du total kontrol over din maskine. Pedalstyringen sikrer, at du altid kan styre med begge hænder, hvilket giver dig både sikkerhed og kontrol. Få muligheden for at vælge mellem hele 3 klippesystemer, hvilket indebærer opsamling, bioklip og udkast. Den højtudviklede styreteknologi gør det nemt og bekvemt at komme omkring både træer og buske. Fælles for alle vores Husqvarna havetraktorer er, at ergonomien er i højsædet, hvilket afspejles i den enormt høje komfort.

Du får sågar også muligheden for at tilpasse din havetraktor til årstiden. Der findes nemlig et hav af forskellige former for udstyr, som gør din havetraktor til din bedste ven året rundt. Dette indebærer bl.a. anhænger, kost, sneslynge og meget mere! Så alt lige fra sne til opsamling af blade kan bare komme an.

Se endnu flere muligheder her.

Viser alle 2 resultater

 • Vurderet 0 ud af 5
  Havetraktorer

  Husqvarna TS 138L Traktor

  14.999,00 DKK inkl. moms Læs mere
 • Vurderet 0 ud af 5
  Havetraktorer

  Husqvarna TS 146TXD Traktor

  31.199,00 DKK inkl. moms Læs mere

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Scroll til toppen
Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.