Husqvarna Motorsave

Filtrer efter pris
Mærke
Varekategorier

Miljøvenlige motorsave til mange situationer
En Husqvarna motorsav er din pålidelig samarbejdspartner, når du skal save træ, om så det gælder skovarbejde, fældning, eller beskæring. Alle Husqvarna motorsave er alle udstyret med den miltøvenlige motor X-TORQ, som både bruger mindre brændstof og udlejer mindre CO2. Med en Husqvarna motorsav kan du derfor både spare brændstof, samt skåne miljøet samtidig!

Vi har et stort sortment af Husqvarna  motorsave, hvilket indeholder motorsave til både privat og professionelt brug. Sikkerhed og komfort er i fokus på Husqvarnas motorsave, som er udstyret med en række egenskaber, der forbedre brugen af motorsaven. Det gælder bl.a. en kombineret choker og startknap, samt et smart start system, som sikre dig, at motorsaven er nemmere at starte, og som forhindrer den i at drukne. Samtidig har Husqvarnas motorsave en støddæmpende teknologi, som fjerner nogle af de mange vibrationer, der vil være, når du bruger motorsaven.

Vil du gerne slippe for støjen, så har vi også batteridrevne motorsave fra Husqvarna, som er ligeså effektive som de benzindrevne. Disse batteridrevne motorsav leverer altså en høj ydeevne, samtidig med en batteritid på helt op til 10 timer! Se det store udvalg her på siden. Søger du råd og vejledning i valget af motorsav, så kontakt os endelig eller kig forbi vores butik!

Se hele vores udvalg af motorsave her.

Viser 1–12 af 34 resultater

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Scroll til toppen

Vælg venligst erhverv eller privat

Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.