2 års reklamationsret
Fragt fra kun 59,-
14 dages returret
Hurtig levering

Husqvarna Motorsave

Filtrer efter pris
Mærke
Varekategorier

Miljøvenlige motorsave til mange situationer
En Husqvarna motorsav er din pålidelig samarbejdspartner, når du skal save træ, om så det gælder skovarbejde, fældning, eller beskæring. Alle Husqvarna motorsave er alle udstyret med den miltøvenlige motor X-TORQ, som både bruger mindre brændstof og udlejer mindre CO2. Med en Husqvarna motorsav kan du derfor både spare brændstof, samt skåne miljøet samtidig!

Vi har et stort sortment af Husqvarna  motorsave, hvilket indeholder motorsave til både privat og professionelt brug. Sikkerhed og komfort er i fokus på Husqvarnas motorsave, som er udstyret med en række egenskaber, der forbedre brugen af motorsaven. Det gælder bl.a. en kombineret choker og startknap, samt et smart start system, som sikre dig, at motorsaven er nemmere at starte, og som forhindrer den i at drukne. Samtidig har Husqvarnas motorsave en støddæmpende teknologi, som fjerner nogle af de mange vibrationer, der vil være, når du bruger motorsaven.

Vil du gerne slippe for støjen, så har vi også batteridrevne motorsave fra Husqvarna, som er ligeså effektive som de benzindrevne. Disse batteridrevne motorsav leverer altså en høj ydeevne, samtidig med en batteritid på helt op til 10 timer! Se det store udvalg her på siden. Søger du råd og vejledning i valget af motorsav, så kontakt os endelig eller kig forbi vores butik!

Se hele vores udvalg af motorsave her.

Viser 1–12 af 34 resultater

Husqvarna Motorsave

Husqvarna er et anerkendt mærke inden for skov- og havearbejde, og deres motorsave er ingen undtagelse. Disse kraftfulde værktøjer er udviklet med fokus på ydeevne, holdbarhed og brugervenlighed. Husqvarna motorsave er udstyret med avanceret teknologi, herunder ergonomiske håndtag, antivibrationssystemer og kraftfulde motorer. Dette sikrer, at brugerne kan arbejde i længere perioder uden at opleve unødig træthed.

X-Torq®-motorteknologi

Husqvarna har i årtier arbejdet på at forbedre deres produkter, b.la. deres motorteknologi. X-Torq er en teknologi, giver motoren maksimal effekt, selv ved lave omdrejningstal, hvilket betyder at man opnår betydelig mere effekt i forhold til 2-taktsmotorer. Derudover så har X-Torq®-produkterne også 20% mindre brændstofforbrug og 80% mindre udledning sammenlignet med traditionelle motorer. X-Torq®-motorteknologien giver dig derfor en kraftfuld motor, der gavner både din arbejdseffektivitet, brændstofsforbrug og ikke mindst vores miljø.

Vælg den rigtige husqvarna motorsav til dine Behov

Det er vigtigt at vælge den rigtige motorsav baseret på dine behov. Overvej faktorer som træets størrelse, arbejdsbyrden og dit erfaringsniveau med motorsave.

Professionelle motorsave

500-serien er den vi anbefaler til professionelt brug og større opgaver. Med en motorsav fra 500-serien, får man et design der er lavet til professionelt orienterede brugere, der har brug for en let sav, med en høj ydeevne.

Til blandet brug

400-serien er rigtig god til de mere sekundærer opgaver, hvor der stadig skal være høj ydeevne og ergonomisk håndtering.

Til husejere

100-serien anbefaler vi til dig der skal save brænde eller fælde små træer ude i haven. Motorsave fra 100-serien giver dig et svagt kickback for at øge sikkheden under brug og du får samtidig en pålidlig og robust sav, der er nem at håndtere.

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Scroll til toppen
Tak! vi har modtaget din booking

Du hører fra os hurtigst muligt.

Skulle du imellemtiden have nogle sprøgsmål er du velkommen til at tage fat i os på:
Tlf. nr.: +45 22 26 55 77
Email: kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Vælg venligst erhverv eller privat

Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.