Husqvarna Robotplæneklippere

Filtrer efter pris
Mærke
Varekategorier

Stort udvalg af Husqvarna robotplæneklippere
Husqvarna Automower er verdensførende indenfor robotplæneklippere og den perfekte løsning, hvis du ønsker at slippe for at slå græsset selv. Er du træt af at skubbe græsslåmaskinen rundt og mangler du tid til andre opgaver? Så vil en Automower fra Husqvarna uden tvivl blive din nye bedste ven!

Få en robotklipper som passer din græsplæne for dig, så du ikke behøver røre en finger. Slip for at tænke på at græsset er for langt med en effektiv robotklipper, som klarer arbejdet for dig. En robotplæneklipper fra Husqvarna er både intelligent, driftsikker, og så er den nabovenlig. Den klarer selv komplekse haver uanset terræn, samt smalle passager og stigninger op til 70%. Indbygget passagehåndtering og håndtering af stigning, gør robotten til den perfekte løsninger til alle haver. En Autmower robotplæneklipper vil endda også kunne kører om natten uden at genere dig og dine naboer. Den meget lave lydniveau på 58 db(A) gør, at du knap nok ligger mærke til den, når den arbejder i din have.

Du behøver heller ikke bekymre dig om afklippet græs eller opladning af robotklipperen. En Husqvarna Automower klipper nemlig græsset så fint, at du ikke behøver at samle græsset ind. Den kører selv tilbage til sin ladestation, når den har behov for en opladning. Den fortsætter igen arbejdet, når den er fuldt opladet. Udvalget af Husqvarna Automowere er stort, hvilket indeholder en række forskellige modeller, alt efter størrelse på haven og ikke mindst behovet for diverse funktioner. Er du i tvivl om hvilken model du skal bruge? Så kontakt os endelig, og få hjælpe til at finde den perfekte løsning til dig og din have!

Se hele vores udvalg af robotplæneklippere her.

Viser 1–12 af 13 resultater

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Scroll til toppen

Vælg venligst erhverv eller privat

Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.