Hustler Zero turns

Filtrer efter pris
Mærke
Varekategorier

Hurtige og effektive zeroturns
Vi tilbyder markedets hurtigste og mest effektive zeroturns fra mærket Hustler. Hustler Zeroturn er den originale og fortsat den bedste!
Denne plæneklipper er i stand til at vende om sin egen akse, helt uden venderadius! Det gør den til en utrolig manøvredygtig plæneklipper, som er perfekt til både små og store opgaver. En zeroturn fra Hustler er både lynhurtig og virkelig komfortabel. Hvem vil ikke gerne eje en plæneklipper, hvor man kan sidde i et lækkert komfortabelt sæde med mulighed for armlæn, og nyde græsklipningen hele sommeren? Den mulighed får du her hos Aagaard Maskiner og Udlejning!

Vores sortiment indeholder en række forskellige zeroturns til mange forskellige behov og arbejdsopgaver. Der findes både plæneklipperen til haveentusiasten og til den professionelle. Fælles for alle maskinerne fra Hustler er, at de hverken går ned på komfort, kvalitet eller ydeevne. Står du med komplekse opgaver eller dårligt terræn, så har vi også en zeroturn til dig. Du kan nemlig få disse med både større hjul, sikkerhedssele og styrtbøjle. Så du ikke skal bekymre dig om din egen sikkerhed, og blot kan koncentrere dig om opgaven. Med en zeroturn fra Hustler får du den højeste komfort, de laveste helkropsvibrationer, samtidig med den højeste topfart! Alt i alt en plæneklipper af højeste kvalitet, som både giver et godt resultat, samtidig med at den er effektiv, sikker og ekstrem manøvredygtig.

Har du brug for vejledning, så kontakt os endelig, vi er klar til at guide dig til den bedste og mest hensigsmæssige løsning til netop dine behov.

Se hele udvalget af zero-turns her.

Viser 1–12 af 15 resultater

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Scroll til toppen

Vælg venligst erhverv eller privat

Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.