Pladevibratorer

Filtrer efter pris
Varekategorier

Leje effektive pladevibratorer

Du kan leje effektive og professionelle pladevibratorer, jordlopper og vibrationstromler hos os, til gode og fornuftige dagspriser. Vores udvalgt er stort, og fælles for alle vores maskiner er, at de er af højeste kvalitet og altid vedligeholdte og servicerede. Lejer du en pladevibrator, jordloppe eller vibrationstromle hos os, sørger vi får, at maskinen altid vil være gennemtjekket og kontrolleret inden udlejning for at sikre dig den bedste mulige maskine. Vi har pladevibratorer til mange formål. Vores sortiment indeholder pladevibratorer af flere forskellige størrelser, så der er noget til ethvert behov. Skal du vibrere belægningsten eller lignende? Så kan du også leje en gummimåtte til flere af vores pladevibrator, hvilket vil skåne dine belægningsten.

Levering af udlejningmaskinerne

Har du ikke selv traileren til at kunne transporterer pladevibratoren, jordloppen eller vibrationstromlen ud til dit projekt? Så leverer vi den med glæde for dig. Vi tilbyder nemlig levering af vores maskiner, herunder også vores pladevibratorer osv. Så her er der ingen grund til at bekymre sig om afhentning af maskinen, og når du er færdig så kan vi selvfølgelig hente den igen.

Book din næste pladevibrator, jordloppe eller vibrationstromle online her på siden, eller kontakt os på telefon eller mail.

Viser alle 9 resultater

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Scroll til toppen
Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.