Byggemateriel

Filtrer efter pris
Mærke
Varekategorier

Udlejning af byggemateriel til ethvert formål
Vores sortiment af udlejningsmaskiner indeholder meget mere end anlægs- og entreprenørmaskiner. Her kan du nemlig også leje byggemateriel til gode og fornuftige dagspriser. Vores udvalg af udlejningsmaskiner er stort, og indeholder alt lige fra el-, varme- og affugtere til løfteudstyr, håndværktøj og slibemaskiner. Det vil sige, at du her hos Aagaard Maskiner & Udlejning kan leje stort set alle former for udstyr til diverse projekter, både som professionel og privat. Så hvorfor gå ud og købe dyre maskiner, når du kan leje dem her, og på den måde slippe for store omkostninger?

Vi kan tilbyde et større udvalg af el udstyr til dig, der søger alt lige fra affugtere og generatorer til varmekanoner m.m. Så mangler du strøm eller varme, så kan vi hjælpe. Vi har også affugtere i mange forskellige størrelser, så der er noget til ethvert behov.

Her kan du også leje løfteudstyr til mange forskellige opgaver. Dette gælder alt både løft af vinduer, sandwich paner og gipsplader. Du kan desuden leje et bredt udvalg af håndværktøj og slibemaskiner til at lige fra boring af huller, opsætning af gipsplader, slibning af gulv og meget mere! Book din næste udlejningsmaskine her, eller kontakt os pr. telefon eller mail.

Viser 1–12 af 42 resultater

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Scroll til toppen
Tak! vi har modtaget din booking

Du hører fra os hurtigst muligt.

Skulle du imellemtiden have nogle sprøgsmål er du velkommen til at tage fat i os på:
Tlf. nr.: +45 22 26 55 77
Email: kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Vælg venligst erhverv eller privat

Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.