2 års reklamationsret
Fragt fra kun 59,-
14 dages returret
Hurtig levering

Håndværktøj

Filtrer efter pris
Varekategorier

Lej håndværktøj til gode og fornuftige dagspriser
Står du lejlighedsvist og mangler håndværktøj til mindre eller større projekter hjemme i privaten eller i virksomheden? Så kan du her hos os leje godt og effektivt håndværktøj til ganske gode dagspriser! På den måde sikre du et godt resultat uden unødvendig bøvl, samtidig med at du slipper for høje omkostninger ved, at skulle eje værktøjet.

Vore udvalg af håndværktøj er ganske bredt, og indeholder en lang række muligheder til mange forskellige arbejdsopgaver. Skal du arbejde i gips, beton eller træ? Så har vi håndværktøjet til dig. Du kan f.eks. leje en sømpistol fra kun 229,50 kr. pr. dag inkl. moms og forsikring. Skal du i stedet arbejde i gips, kan du leje en gipsskruemaskine til kun 303,75 kr. pr. dag inkl. moms og forsikring. Du kan også leje gearingsave, bajonetsave, boremaskiner, kombihammer og meget mere, som altid til gode dagspriser!

Fælles for vores udlejnings håndværktøj er, at alle maskiner store som små, er gennemtjekket og kontrolleret inden udlejning, så du får en god og kampdygtig maskine. På den måde sikre vi dig, at du kan komme igang med dit arbejde med det samme! Er du i tvivl om valget af håndværktøj eller om de opfylder netop dine behov, så er der også råd for dette. Vi står nemlig altid klar til at hjælpe og vejlede vores kunder, så du får den bedst mulige løsning! Du kan booke dit håndværktøj her på siden, eller alternativt kontakte os pr. telefon eller mail.

Viser et enkelt resultat

  • Udlejning af gearingsav
    Byggemateriel

    Gearingssav

    219,00 kr. inkl. moms pr. dag

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Scroll til toppen
Tak! vi har modtaget din booking

Du hører fra os hurtigst muligt.

Skulle du imellemtiden have nogle sprøgsmål er du velkommen til at tage fat i os på:
Tlf. nr.: +45 22 26 55 77
Email: kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Vælg venligst erhverv eller privat

Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.