Fræserer

Filtrer efter pris
Varekategorier

Udlejnings fræsere til mange formål!
Skal haven endevendes, eller skal køkkenhaven klargøres til foråret? Så har vi en række forskellige fræsere du kan leje alt efter dine behov. Vi har fræserer i flere forskellige størrelser, så der er noget til erhvert behov. Vi tilbyder fræser udlejning til både private og erhverv, og har også fræsere til professionelle. Vores fræserer er af højeste kvalitet fra mærker som Ferrari og Jonsered. Lejer du en fræser hos os vil den have gennemgået en grundig kontrol på vores værksted inden du skal bruge, hvilket sikre dig en maskine, der altid er klar til brug.
Lej en fræser med masser af mulighed for tilbehør
Vi tilbyder en lang række af tilbehør til vores fræserer alt efter hvad du skal bruge den til. Det indebærer blandt andet vores meget populære stennedlægningsfræser, som ligger græs og sten ned, så jorden er klar til såning allerede i en arbejdsgang! Vi har også leje af fræser med fingerklipper, samt fræser med stenrive!

Skal du fræse rødder? Så tilbyder vi også udlejning af vores effektive og kraftfulde Laski F500H rodfræser, som klarer dine rødder uden problemer. En overraskende effektiv maskine, som kan lejes her hos os.

Er du i tvivl om hvad du skal bruge til at løse dine opgaver? Så kontakt os endelig for ek uforpligtende snak. Ellers book din næste fræser nemt og enkelt her på vores hjemmeside eller kontakt os på mail eller telefon.

Viser alle 10 resultater

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Scroll til toppen
Tak! vi har modtaget din booking

Du hører fra os hurtigst muligt.

Skulle du imellemtiden have nogle sprøgsmål er du velkommen til at tage fat i os på:
Tlf. nr.: +45 22 26 55 77
Email: kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Vælg venligst erhverv eller privat

Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.