Lifte

Filtrer efter pris
Varekategorier

Leje af lifte til private og erhverv

Lej din kommende lift her hos os! Vi tilbyder liftudlejning til både private og erhverv. Vi har et bredt udvalg af udlejningslifte herunder sakselifte, bomlifte og trailerlifte, som sikrer, at vi kan opfylde dine behov for en god og stabil platform i højden. Du kan leje vores lifte til gode og fornuftige dagspriser. Vi tilbyder udlejning af sakselifte, som kan hjælpe dig, der skal arbejde i højden. Vores sakselifte er eldrevne og nemme at styre og benytte. Alt efter forholdene kan vi tilbyde sakselifte, som kan række op til henholdsvis 8, 10 og 12 meter!

Vores trailerlifte og bomlifte er til dig som ikke blot skal op i højden, men som også skal række ind over forhindringer. Her hos os kan du leje trailer- og bomlifte der kan nå helt op til 25 meter. Udvalget er bredt og tilbyder altså forskellige størrelser alt efter dine behov.

Trailerlifte fra Aagaard Maskiner & Udlejning kan hurtigt kobles bag på bilen, hvilket gør transporten nem og enkel for dig som bruger. Alt er model kan de både køre på diesel og batteri. Alle vores lifte vil være gennemtjekket og kontrolleret af vores værksted inden udlejning, så de er helt klar til at løfte dig til tops.

Book leje af sakselifte, bomlifte eller trailerlifte via vores online booking eller ved at kontakte os på mail eller telefon. Har du brug for hjælp til levering, skal du ikke bekymre dig om dette. Vi tilbyder også levering af vores udlejningslifte hos dig. Kontakt os for nærmere info.

Viser alle 12 resultater

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Scroll til toppen
Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.