2 års reklamationsret
Fragt fra kun 59,-
14 dages returret
Hurtig levering

STIHL Beton- og skæremaskiner

Filtrer efter pris
Mærke
Varekategorier

Høj effektivitet og kompromisløs kvalitet er blot nogle af de fordele, der er ved vores STIHL beton- og skæremaskiner. Derudover leverer de en lang levetid, lange service intervaller, og så er de endda også nemme at reparerer. Der følger altså en lang række fordele til dig, som køber en STIHL beton- eller skæremaskiner her hos os. Alle disse fordele gør vores maskiner til oplagte samarbejdspartnere for både private og professionelle.

STIHL skæremaskiner leverer en høj ydeevne og en pålidelighed udover det sædvanlige. Så ønsker du en driftsikker, effektivt og kraftfuld maskine, som du kan bruge til mange forskellige opgaver? Så har vi løsningen lige her. Vores sortiment af STIHL beton- og skæremaskiner indeholder endda også verdens første håndbårne motorredskab med indsprøjtningsteknologi. Det drejer sig om vores STIHL TS500i kapsav, som er en helt speciel maskine, med elektronisk vandstyring og en helt unik motorteknologi. Dette siger meget om den høje teknologi der følger med, hvis du vælger en af vores STIHL skæremaskiner.

Her får du altså både kvalitet, styrke og pålidelighed i en og samme maskine, samtidig med at du får den sidst nye teknologi, hvilket sikre dig en effektivitet, der vil gøre dit arbejde lettere og mere bekvemt.

Se flere af vores produkter fra STIHL her.

Viser alle 6 resultater

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Scroll til toppen
Tak! vi har modtaget din booking

Du hører fra os hurtigst muligt.

Skulle du imellemtiden have nogle sprøgsmål er du velkommen til at tage fat i os på:
Tlf. nr.: +45 22 26 55 77
Email: kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Vælg venligst erhverv eller privat

Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.