STIHL Hækkeklippere

Filtrer efter pris
Mærke
Varekategorier

Vi tilbyder et stort udvalg af kvalitets hækkeklippere fra STIHL. En STIHL hækklipper er den oplagte maskine til at klare klipningen af din hæk. STIHL’s hækkeklippere findes i mange forskellige udgaver, så der er maskiner til både beskæring og trimning af hække og buske. Er hækken høj og svært at komme over? Så har vi også et udvalg af Stanghækkeklippere fra STIHL, som leverer en imponerende rækkevidde. Det gør både hækken nemt og overskuelig at klippe samtidig med, at du slipper for at bruge en stige.

Søger du en hækkeklipper på batteri, benzin eller ledning? Lige meget hvilken du løsning du søger, så har vi løsningen fra STIHL, som klarer dine opgaver med en effektiv ydeevne. Fælles for alle vores hækklippere fra STIHL er, at de er designet kompakt og robust, for at styrke levetiden og kvaliteten på produktet. De leverer samtidig en effektivitet og ydeevne, som man ikke skal tage fejl af. Søger du en kvalitets hækkeklipper, som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller ydeevne, så har vi hækkeklipperen til dig.

Søger du en støjsvag hækklipper, så har vi et stor udvalg af hækkeklippere på batteri eller ledning fra STIHL. De giver dig muligheden for at klippe hækken i ro og mag, uden at du behøver bekymre dig om at genere nabolaget med støj.

Se andre muligheder fra STIHL her.

Viser 1–12 af 23 resultater

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Scroll til toppen

Vælg venligst erhverv eller privat

Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.