2 års reklamationsret
Fragt fra kun 59,-
14 dages returret
Hurtig levering

STIHL Løvblæsere og -sugere

Filtrer efter pris
Mærke
Varekategorier

Når efteråret kommer og bladene falder af træerne, er der snart ikke noget værre end synet af ens plæne, der drukner i blade. Med en STIHL løvblæsere og -sugere, kan du komme bladene til livs på en effektiv måde. Vores udvalg af STIHL løvblæsere og -sugere er stort, og indeholder noget til de fleste behov! Disse maskiner er kraftfulde og leverer en ydeevne, som gør dem brugbare i mange situationer.

Faktisk er det ikke kun bladene på plænen, som STIHLs løvblæsere og -sugere kan klare for dig. De kan også bruges i andre sammenhænge, som f.eks. rengøring af skuret, garagen eller lignende. Her kan du med fordel blæse skidtet og snavset ud. Så hvorfor kæmpe rundt med en kost og få sved på panden, når du kan slippe nemmere og hurtige med en løvblæser og/eller -suger fra STIHL?

Står du med rengøringsopgaver på større områder? Så har vi også et stort udvalg af rygbårne blæseaggregater fra STIHL, som gør længerevarende brug mere behageligt. Faktisk er STIHLs rygbårne blæseaggregater kåret som de mest støjsvage og stærkeste blæsere på markedet, hvilket bevidner lidt om hvilken kvalitet og ydeevne du får her. Har du brug for hjælp til valget af maskine? Så kig forbi butikken eller kontakt os på mail eller telefon, så vil vi med glæde vejlede dig til det rigtige produkt.

Se endnu flere muligheder for løvblæsere- og suger her.

Viser 1–12 af 18 resultater

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Scroll til toppen
Tak! vi har modtaget din booking

Du hører fra os hurtigst muligt.

Skulle du imellemtiden have nogle sprøgsmål er du velkommen til at tage fat i os på:
Tlf. nr.: +45 22 26 55 77
Email: kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Vælg venligst erhverv eller privat

Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.