2 års reklamationsret
Fragt fra kun 59,-
14 dages returret
Hurtig levering

STIHL Motorsave

Filtrer efter pris
Mærke
Kædedeling
Drivled
Sporbredde
Varekategorier

STIHL er eksperter i motorsave, og har næsten 100 års erfaring med fremstilling af motorsave. Det gør os til stolte forhandler af netop disse motorsave, som leverer en enorm høj kvalitet, ydeevne og ikke mindst et udvalg, som tilbyder noget til nærmest alle opgaver en motorsav kan klare. En STIHL motorsav er både til professionelle og private, hvilket gør dem til den perfekte allround løsning. Der er nemlig motorsave til både store og små behov.

Hvorfor tage til takke med det næstebedste, når du kan få motorsaven der passer bedst til netop dine behov? Vi har et stort udvalg af motorsave fra STIHL til skovbrug, jordbrug samt hjem og fritid. Det kan være svært, at finde frem til den helt rigtige motorsav, men det er der råd for. Vi er nemlig eksperter i motorsave fra STIHL, så vi står altid klar til at guide og vejlede dig til den bedst mulige løsning.

Det rigtige værktøj sparer dig for unødvendigt slid og slæb. Derfor er en STIHL motorsav et rigtig godt valg til dig, der vil gøre arbejdet nemt for dig selv. De leverer nemlig en ydeevne og effektivitet, som man ikke skal tage fejl af.

Se hele vores udvalg af motorsave her.

Viser 1–12 af 52 resultater

Effektive Motorsave fra Stihl

Velkommen til vores imponerende udvalg af Stihl motorsave! Uanset om du er en erfaren skovhugger eller en entusiastisk gør-det-selv-person, har vi de perfekte motorsave til dig. Med vores brede udvalg af kraftfulde og pålidelige motorsave fra Stihl, kan du nemt tackle selv de mest krævende skovhuggeropgaver med lethed.

Hvorfor skal du vælge en Stihl motorsav?

Stihl motorsave er bygget til at vare. Materialer af høj kvalitet og en solid konstruktion sikrer, at din motorsav kan klare selv de mest udfordrende opgaver år efter år. Siden 1962 har den tyske virksomhed Stihl fremstillet motorsave af høj kvalitet. Med over 80 års erfaring er Stihl en producent som man kan høje forventninger til, når det kommer til deres motorsave. Deres motorsave er udviklet med omhyggelig viden og erfaring for at imødekomme selv de mest krævende opgaver inden for skovhugning og havearbejde. Stihl er også kendt for at omfavne den nyeste teknologi i deres produkter. Deres motorsave integrerer avancerede funktioner, der giver dig en optimal ydeevne og præcision, så du kan få arbejdet gjort effektivt.

Professionel motorsav fra Stihl

Når det kommer til de mere tunge opgaver, er en benzindrevet motorsav det rigtige valg. I denne kategori finder du f.eks. STIHL MS 500I W, STIHL MS 881 eller STIHL MS 661 C-M W. Disse modeller er oftest brugt til professionel anvendelse, hvor man skal fælde store træer.

Motorsave til privat brug fra Stihl

Når det kommer til motorsave til privat brug, finder man de lidt lettere motorsave på 4-6 kg. Modeller som STIHL MS 251 er enormt populær i denne kategori, da du får en effektiv og kraftfuld benzindrevet motorsav, der kan klarer de fleste opgaver i privaten.

Motorsave til små opgaver fra stihl

Når det kommer til opgaver såsom kronepleje, fjernelse af dødt træ, trimme og beskære træer, buske og andre planter er en beskæringsav et rigtig godt værktøj. Her får man en motorsav, der er designet til at skære tynde grene og kviste. I denne kategori finder man bl.a. STIHL MS 151 TC-E og STIHL MS 194 T.

Batteridrevet motorsave fra Stihl

Arbejder man i områder, der er støjfølsomme kan en batteridrevet motorsav været et rigtig godt redskab til at løse opgaven, uden at man genere miljøet omkring dig. Med en batteridrevet motorsav får man en stadig prower og effektivitet til opgaver såsom fældning af mindre træer, beskæring og afgrening. I denne kategori finder man b.la. STIHL MSA 200 C-B og STIHL MSA 160 C-B.

Stangsav fra Stihl

En Stihl stangsav er et redskab, der bruges til at skære grene, træer og andet vegetation på svært tilgængelige steder. Modeller som STIHL HTA 135, STIHL HTA 66, STIHL HTA 86 og STIHL HTA 50 er nogle rigtige god bud på en stangsav, der både er kraftfulde og effektive.

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Scroll til toppen
Tak! vi har modtaget din booking

Du hører fra os hurtigst muligt.

Skulle du imellemtiden have nogle sprøgsmål er du velkommen til at tage fat i os på:
Tlf. nr.: +45 22 26 55 77
Email: kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Vælg venligst erhverv eller privat

Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.