2 års reklamationsret
Fragt fra kun 59,-
14 dages returret
Hurtig levering

STIHL Rengøringsmaskiner

Filtrer efter pris
Mærke
Varekategorier

Få bugt med en bred vifte af forskellige rengøringsopgaver med vores effektive STIHL rengøringsmaskiner. Her hos Aagaard Maskiner & Udlejning tilbyder vi nemlig et bredt udvalg af forskellige former for kvalitets rengøringsmaskiner fra STIHL. Fælles for alle vores rengøringsmaskiner er, at den høje kvalitet og ydeevne gør dem yderst brugbare for både private og professionelle brugere.
Vores udvalg af rengøringsmaskiner er bredt, og indeholder alt lige fra fejemaskiner og rygsprøjter, til højtryksrensere og forstøvere. Står du overfor rengøring af et større område, så er en af vores STIHL fejemaskiner måske noget for dig. Her får du en fejemaskine, som sparer dig tid og bøvl, ved at klare rengøringsopgaver hurtigt og effektivt, samtidig med at den også samler skidtet op. I vores sortiment af rengøringsmaskiner kan du også få rygsprøjter, som gør ukrudt- og algebekæmpelsen til en leg. Her kan du nemt og enkelt tage sprøjten på ryggen, hvilket er en stor fordel, specielt hvis du skal arbejde over et større område. Skal du nærmere bruge rengøringsudstyr til maskiner, fliser eller lign? Så kan du også få effektive højtryksrensere fra STIHL, som leverer et skinnende resultat.

Se vores udvalg af STIHL rengøringsmaskiner her på siden, eller kig forbi vores butik. Har du brug for råd og vejledning, så står vi altid klar til at hjælpe.

Se mange flere muligheder fra STIHL her.

Viser 1–12 af 21 resultater

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Scroll til toppen
Tak! vi har modtaget din booking

Du hører fra os hurtigst muligt.

Skulle du imellemtiden have nogle sprøgsmål er du velkommen til at tage fat i os på:
Tlf. nr.: +45 22 26 55 77
Email: kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Vælg venligst erhverv eller privat

Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.