Stihl Robotplæneklippere

Filtrer efter pris
Filtrer efter mærke
Varekategorier

Få det perfekte klipperesultat med en Stihl robotplæneklipper

Har du brug for en nem og enkelt løsning til græsslåningen i din have, som samtidig skaber et perfekt resultat? Så er en robotplæneklipper fra Stihl’s iMOW robotplæneklipper serie den åbenlyse løsning for dig! Stihl robotplæneklippere passer både sig selv og din have. Den sørger selv for at køre tilbage til sin ladestation, når den skal lades. Hvorefter den genoptager arbejdet, så du ikke behøver gøre noget.  Den klipper endda også græsset så fint, at der ikke skal samles græs ind efter hver klipning. Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er en realitet. Drop bøvlet, og bekymringerne om for langt græs, og få dig en ny bedste ven, som klarer arbejdet hurtigt og effektivt uden vrøvl!

Få mere tid til andre ting og gør hvad du har lyst til, mens iMOW robotplæneklipperen slår græsset for dig. En iMOW robotklipper er en både intelligent og driftsikker løsning til klipningen af din plæne, som efterlader et perfekt resultat. Stihl tilbyder et bredt udvalg af robotplæneklippere til forskellige behov, så du nemt kan finde den bedste løsning til netop din have.  Der findes en række forskellige løsning både i forhold til størrelsen på haven, bakker og stigninger, samt funktioner som regnvejrs kontrol, app styring og meget mere!

Overholder du de anbefalede serviceintervaller på din iMOW fra Stihl, tilbyder Stihl hele 2 års ekstra garanti. Så hvorfor anstrenge sig ved at klippe græsset selv, når man kan få det gjort for sig med en driftsikker og smart løsning fra Stihl?

Se hele vores udvalg af robotplæneklippere her.

Viser alle 7 resultater

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Scroll til toppen
Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.