STIHL Trimmere og kratryddere

Filtrer efter pris
Mærke
Varekategorier

Med en trimmer eller kratrydder fra STIHL får du en maskine, som kan klare de opgaver hvor plæneklipperen ikke kan være med. En STIHL trimmere og kratrydder klarer nemlig langt de flest opgaver, når det kommer til kantklipning, kratrydder og endda også fældning af mindre træer. Vores udvalg af STIHL trimmere og kratryddere har noget til de fleste behov. Her kan du nemlig få en trimmer eller kratrydder til både private og professionelle opgaver. Skal du have klippet kanter hjemme i haven, eller står du over for et større rydningsarbejde i skoven? Så har vi STIHL trimmeren eller kratydderen til dig!.

Det smarte ved en trimmer eller kratrydder fra STIHL er, at de både kan udstyres med tråd eller kniv, alt efter hvilken situation du skal bruge den i. Søger du en trimmer eller kratrydder på ledning, batteri eller benzin? Intet problem! Vores udvalg har det hele! Har du brug en trimmer, som ikke larmer så meget, så er vores batteridrevne trimmere lige noget for dig. Bruger du en STIHL batteritrimmer i haven, så er det ikke kun støjen du slipper for. Du er faktisk også god ved miljøet!

Svært ved at finde frem til den perfekte trimmer eller kratrydder til dine behov? Så kontakt os endelig eller kom forbi butikken til en uforpligtende snak. Vi er eksperter i STIHLs produkter, og vil med glæde hjælpe dig til at finde det perfekte produkt til dine behov.

Viser 1–12 af 33 resultater

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Scroll til toppen
Tak! vi har modtaget din booking

Du hører fra os hurtigst muligt.

Skulle du imellemtiden have nogle sprøgsmål er du velkommen til at tage fat i os på:
Tlf. nr.: +45 22 26 55 77
Email: kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Vælg venligst erhverv eller privat

Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.