Have & hobby

Filtrer efter pris
Filtrer efter mærke
Varekategorier

Den mest populære Variant trailer-serie

Vores sortiment af have- og hobbytrailere indeholder et stort udvalg af fritidstrailere fra Variant, både fra deres S-serie og XL-serie. Variants S-serie er deres mest populære trailer serie, og henvender sig til have og fritidsbrug. Serien består af en lang række muligheder, både ift. kassestørrelse og vægtklasser, så der er noget til de fleste behov. Variants S-serie trailere er alle fuld af gennemtænkte detaljer, og så findes der endda også modeller med tip. Trailerne er klargjort til fastgørelse af gods, ved at de er monteret med indvendige surringsøjer og udvendige bindekroge.

S-serien fås med en nyttelast på helt op til 1.130 kg, hvilket er et resultat af deres kraftige hjul og aksler. Udvalget indenfor S-serien er stort, og fælles for hele serien er, at alle trailere er gennemtestet og har masser af muligheder for ekstraudstyr.

Vores udvalg af have- og hobbytrailere indeholder også trailere fra den populære XL-serie, som skiller sig ud med en standard sidehøjde på 60 cm. Disse trailere er dermed perfekte til transport af store mængder. Så søger du en fritidstrailer, så har vi et stort udvalg til både store og små behov.

Se vores store udvalg af Variant have- og hobbytrailere her.

Viser alle 7 resultater

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Scroll til toppen
Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.