Kombitrailere

Filtrer efter mærke
Varekategorier

Traileren til lette maskiner

Som forhandler af danske kvalitets trailere fra Variant, tilbyder vi et større udvalg af kombitrailere. Vores kombitrailere er den ideelle løsning, til kørsel og transport af mindre maskiner, som f.eks. havemaskiner, plæneklippere osv. Alle disse kombitrailere er udstyret med en 135 cm høj bagrampe. Denne sikrer sammen med den lave læssehøjde, en let og enkelt opkørsel af dine maskiner. Så ønsker du en trailer, som gør transporten af mindre maskiner og andet gods til en leg, så er du endt det rette sted. Køber du en Variant kombitrailer med brems, får du også en trailer som har næsehjul som standard. Næsehjul kan også tilkøbes på vores modeller uden brems. Alle kombitrailere har indevendige surringsøjer, til let og enkel fastgørelse af gods.

Tilbehør til kombitraileren

Har du brug for ekstraudstyr, så er der også masser af muligheder for det, hvilket er med til at øge de mange anvendelsesmuligheder med en Variant kombitrailer. Dette gælder både, hvis du ønsker en aluminiums bund, støtteben i bag eller et netgitter. Ekstra sider til at forøge trailerens rumindhold, samt værktøjskasse med indbygget lås kan også tilkøbes til vores kombitrailere.

Har du brug for hjælp eller vejledning i forbindelse med valget af trailer, så skal du endelig kontakte os for en uforpligtende snak.

Viser alle 2 resultater

 • KOMBI TRAILER - VARIANT 2004 F2 MR
  Vurderet 0 ud af 5
  Kombitrailere

  Kombi trailer – Variant 2004 F2 MR

  Læs mere
 • KOMBI TRAILER - VARIANT 754 F1 MR STÅL
  Vurderet 0 ud af 5
  Kombitrailere

  Kombi trailer – Variant 754 F1 MR STÅL

  Læs mere

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Scroll til toppen
Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.