Maskintrailere

Filtrer efter pris
Varekategorier

Maskintrailere til hårde opgaver

Vores udvalg af trailere indeholder også professionelle og solide maskintrailere med 130 cm bagrampe samt lukkede sider. Bagrampen sikre nemt og hurtig opkørsel af maskiner og andet gods. Disse maskintrailere er alle fra det danske kvalitetsmærke Variant, og er alle udstyret med bladfjedre. Stabilitet og gode bremseevner er blot nogle af de fordele, der kommer med en maskintrailer fra Variant, hvilket er et resultat af store bremsetromler, med indbyggede lukkede lejer. Alle trailerne er opbygget med kraftig affjedring. Dette indebærer gennemgående aksler med påmonteret parabolske bladfjedre. Påløbsbremsen på vores maskin trailere er udstyret med automatisk bakspærre, hvilke giver en let til- og frakobling af traileren.

Gennemtænkt maskintrailer serie

Kendetegnet ved Variant maskintrailere er, at alle trailerne er godt udstyret. Alle trailerne er bygget op af et helsvejset chassis, vanger, trækstænger og bagrampe, hvilket sikre en yderst stærk og robust trailer. Som standard får man en masse udstyr med denne trailer serie. Det indebærer både lukkede sidder i galvaniseret stål, samt kraftige hjulskærme i alu-dørk. Udover dette er både næsehjul, reservehjul og platform til skovl med som standardudstyr. Bagrampen er desuden udstyret med en gasfjeder, hvilket sammen med de justerbare støtteben gør håndteringen af rampen endnu lettere, samt sikrer stabilitet.

Variant maskin trailere er virkelig gennemtænkte, og udviklet af entreprenører og håndværkere, som ved alt om, hvad sådan en trailer skal indeholde. Så ønsker du en trailer med høj styrke og komfort, som gør transporten af maskiner let og enkel, så bør du tage et kig her.

Viser alle 5 resultater

 • MASIN TRAILER - VARIANT 2715 M2 STÅL
 • MASIN TRAILER - VARIANT 2715 M2 STÅL
 • Maskin trailer - Variant 2718
  Maskintrailere

  Maskintrailer – Variant 2718 M3 STÅL

  46.560,00 DKK inkl. moms Tilføj til kurv
 • MASKIN TRAILER - VARIANT 3518 M3 STÅL
 • Maskin trailer - Variant 3518
  Maskintrailere

  Maskintrailer – Variant 3518 M4 STÅL

  53.305,00 DKK inkl. moms Tilføj til kurv

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Scroll til toppen

Vælg venligst erhverv eller privat

Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.