GRAMMER, Affjedret komfort-sæde

14.995,00 DKK inkl. moms

Grammer luksussæde med justerbar affjedring, god rygstøtte og armlæn. Sædet er desuden udstyret med plandæmper, der absorberer stød fra køretøjet i kørselsretningen, hvilket reducerer risikoen for sundhedsskadelige stød i ryggen og samtidig nedbringer helkropsvibrationerne til et absolut minimum. Hvis du ønsker helt optimal komfort og køreglæde på de lange arbejdsdage, så er dette Grammer komfort-sæde den helt rigtige løsning.

Grammer-sædet er en fornuftig investering i din sundhed og arbejdsglæde langt ud i fremtiden. Sædet kan uden problemer overflyttes til din næste maskine, når/hvis du skulle vælge at udskifte dn Hustler til en anden model.

Bemærk: Der skal tilkøbes en forbindelsesledning til Grammer komfort-sæde på modeller, som ikke er standardudstyret med dette sæde.

Lowest price at PriceRunner

Tilgængelig på restordre

Delbetaling
489 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 14.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 489 kr. Samlede kreditomkostninger 2.574 kr. Samlet tilbagebetaling 17.569 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 11,12%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Varenummer: 605696 Kategorier: , Mærker: , Brand:

Relaterede produkter

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Scroll til toppen

Vælg venligst erhverv eller privat

Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.